پرچم کشورهای خارجی

معنی پرچم کشورهای آسیایی

پرچم کشورهایی آسیایی

معنی پرچم کشورهای آسیایی

شاید برای شما جالب باشد تا معنی پرچم کشورهای آسیایی را بدانید. پرچم کشورهای آسیایی بدلیل وسعت این قاره دارای تنوع بالایی می باشد. از سمت شرق آسیا هر چه به سمت غرب حرکت کنیم نژاد، دین و آداب و زبان تغییرات گسترده ای می کند. در کمتر قاره می توان این نوع تنوع در هر زمینه را مشاهده کرد. با توجه به این مساله پرچم ها نیز دارای بیشترین تغییرات در این زمینه می باشد.پرچم ها بارز ترین نماد یک ملت و یک سرزمین می باشد. با مطالعه در مورد معنی پرچم کشورها می توان به ماهیت و حاکمیت یک کشور پی برد.از این قسمت می توانید وارد پرچم کشورها شوید.

پرچم کره جنوبی

اولین پرچم کشور کره جنوبی در یکی از استان های این کشور در سال 1883 استفاده شده است.رنگ سفید نشانه ای از اخلاص می باشد که در زمینه استفاده شده است.دایره مرکزی نمادی از تعادل در هستی می باشد. رنگ قرمز نشانه نیروی کیهانی مثبت و رنگ آبی نیروی کیهانی منفی می باشد.خطوط به کار رفته در چهار طرف پرچم نیز نمادی از چهار عنصر اصلی آب، خاک، هوا، آتش می باشد.

معنی پرچم کشورهای آسیایی

 

پرچم کره شمالی

کره شمالی در همسایگی هم نام خود کره جنوبی قرار دارد. اما بر خلاف همسایه خود از نماد متفاوتی در پرچم استفاده کرده است. پرچم کره شمالی نمادی از حزب حاکم در این کشور می باشد.ستاره سرخ بر روی پرچم نماد اصلی کمونیست است.این پرچم در سال 1948 زمانی که این کشور استقلال خود را به عنوان یک کشور کمونیستی اعلام کرد ثبت شد.رنگ آبی پرچم نماد تمایل به جنگ برای استقلال و خطوط سفید نماد وحدت و رنگ قرمز نماد وطن دوستی می باشد.

معنی پرچم کشورهای آسیایی

 

پرچم سنگاپور

پرچم کشور سنگاپور در سال 1959 و زمانی که استقلال خود را از بریتانیا اعلام کرد تصویب شد.در سال 1965 این کشور از مالزی جدا شد.عناصر استفاده شده در پرچم به معنی یک ملت جوان در حال رشد، برادری و برابری و آرمان های ملی می باشد.این پرچم نمی تواند در صنعت و بازرگانی و اهداف نظامی مورد استفاده قرار گیرد.برای هر کدام از این موضوع ها پرچم های مختلفی استفاده می شود. پرچم ملی فقط در مراسم های سیاسی و جشن های ملی مورد استفاده قرار می گیرند.مردم فقط در روز ملی سنگاپور می توانند پرچم را به اهتزاز در بیاورند.

معنی پرچم کشورهای آسیایی

پرچم مالزی

پرچم کشور مالزی از 14 نوار عرضی تشکیل شده است که به رنگ های سفید و قرمز می باشد. این 14 نوار نمادی از ایالت های این کشور می باشد و همچنین یک ستاره 14 پر که نماد وحدت می باشد. هلال ماه استفاده شده نماد اسلام می باشد که دین اصلی کشور مالزی می باشد.رنگ طلایی استفاده شده نمادی از رنگ حکام این کشور می باشد.ریشه پرچم امروز مالزی از دو پرچم اتحادیه مالایی که قبل از تبدیل شدن به یک کشور واحد وجود داشته می آید.پرچم مالزی در طول یک نظرسنجی عمومی به تصویب رسید. در واقع این مردم مالزی بودند که تعیین کردند در پرچم چه نمادهای وجود داشته باشد.

پرچم پاکستان

پرچم پاکستان در سال 1940 و در زمان استقلال این منطقه از هند بریتانیایی به تصویب رسید. به دلیل اینکه اغلب مردم پاکستان هندو های مسلمان بودند این پرچم به کلی نمادی از اسلام می باشد. نشانه  های ماه و ستاره و رنگ سبز به کار رفته در پرچم از مهم ترین این نمادها هستند. پرچم پاکستان در این کشور هر روز با شور و اشتیاق خاصی به اهتزاز در می آید.هر روز صبح در تمامی ادارات و مراکز نظامی و مدارس به اهتزاز در می آید و در هنگام غروب پائین می آید. پرچم پاکستان هر روز در مرز واگا با شور و حرارت خاصی به اهتزاز در می آید . این مراسم به حدی جالب است که همیشه دارای گردشگران خارجی می باشد که برای مشاهده مراسم می آیند.

پرچم بحرین

پرچم بحرین از رنگ قرمز که نمادی از پرچم کشورهای حوزه خلیج فارس می باشد تشکیل شده است. این پرچم دارای یک مربع با 5 دندانه می باشد که نشانه دهنده ارکان اصلی اسلام می باشد.پرچم بحرین در سال 2002 به تصویب نهایی رسید و مورد استفاده قرار گرفت.پرچم بحرین در ابتدا قرمز رنگ ساده بود ولی بعد از توافق با دولت بریتانیا یک رنگ سفید به پرچم اضافه شد. رنگ سفید اضافه شده نمادی از صلح با بریتانیا بود.پرچم های قبلی بحرین دارای دندانه های متفاوت بود که در سال 2002 به پنج عدد کاهش یافت.

معنی پرچم کشورهای آسیایی

پرچم گرجستان

پرچم گرجستان در سال 2004 به رسمیت شناخته شد.پرچم گرجستان معروف به پنج صلیب می باشد.صلیب به دلیل اینکه گرجستان یک کشور مسیحی است از نماد های اصلی آن کشور می باشد.این پرچم قرون وسطایی گرجستان بوده که در سال 2004 توسط حرکت جنبش ملی گرجستان که به انقلاب گل رز معروف شده مورد استفاده قرار گرفت تا به رسمیت در این کشور رسید.پرچم اصلی بعد از استقلال این کشور در سال 1991 از شوروی مورد استفاده قرارگرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *